Over Ons

Over ons

Bij VvEwarmte hebben we een passie voor warmtetransitie: hoe minder fossiele brandstoffen en meer duurzame bronnen, hoe beter! Wij willen de verantwoordelijkheid nemen om een gebouw duurzaam te verwarmen, zonder dat de bewoners hier iets van merken. Ambitie en realisme komen hier samen. Door onze kennis van duurzame ontwikkelingen, technische ontwerpen en realisatie te combineren met onze jarenlange ervaring in exploitatie komen we snel tot haalbare, maakbare en betaalbare oplossingen.

VvEwarmte is een handelsnaam van Energy Bridge en is ontstaan uit de ambitie van Energy Bridge om VvE's te helpen verduurzamen. Energy Bridge overziet en borgt de verduurzaming van A tot Z, met de focus op collectieve installaties van flats en appartementen.

De oprichters

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardig team. Maar wie zijn de gedreven personen met een passie voor verduurzaming die VvEwarmte oprichtten?

Jan-Maarten Elias

Jan-Maarten Elias is als aanjager en verbinder al jaren bezig om de gebouwde omgeving te verduurzamen. Hij voelt zich verantwoordelijk om vandaag de goede keuzes te maken voor morgen. Hij krijgt energie door met zijn team en met relaties via grote of kleine stappen de warmtetransitie in Nederland te versnellen.

Klaasjan van der Maas

Klaasjan van der Maas vindt het belangrijk dat zijn werk een bijdrage levert aan het maatschappelijke belang op de langere termijn. Verantwoordelijkheid nemen in en voor de wereld waar we met elkaar in leven is één van zijn drijfveren. Het gaat Klaasjan vooral om hóe je werkt. Het beste resultaat wordt behaald door open en eerlijk met elkaar te werken. Daarbij verliest hij nooit het gezamenlijk doel uit het oog.

Vacature

Momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar.

Denk jij te passen bij ons bedrijf en wil je bijdragen aan onze doelstelling? Open sollicitaties zijn altijd welkom. Blijf onze website in de gaten houden en volg ons op LinkedIn en Facebook om nieuwe vacatures niet te missen.

Onze partners

Om de verduurzaming van uw VvE-complex waar te maken, werken we samen met verschillende partners.