In 7 vragen naar aardgasvrij

In 7 vragen naar aardgasvrij

Is jouw appartementencomplex toe aan een nieuwe blokverwarming of ketelhuis? Of heb je net een vervanging achter de rug maar wil je alsnog een duurzame en financieel rendabele stap maken? Je kunt al gelijk zelf aan de slag door 7 simpele vragen in te vullen.

Met haar opgebouwde kennis heeft VvEwarmte, samen met haar moederbedrijf Energy Bridge, een expertsysteem opgebouwd. Op basis van 7 vragen kan al binnen één dag de meest efficiënte verduurzamingsrichting bepaald worden om jouw blokverwarming naar aardgasvrij te brengen, inclusief een business case. VvEwarmte helpt jou en jouw beheerder daarna in 3 stappen naar een 100% duurzame warmtelevering.

kelly-sikkema-hjDib8hePtw-unsplash

De eerste vragen zijn...

De vragen in de vragenlijst zijn eenvoudig in te vullen. Wij lichten alvast een tipje van de sluier op met de volgende drie vragen.

Vraag 1

Hoeveel appartementen zijn er?

Vraag 2

Wat is de locatie van het collectief ketelhuis?

Vraag 3

Wat is het bouwjaar van het appartementencomplex?

Advies op afstand

Nieuwsgierig geworden naar de rest? Vraag de vragenlijst via onderstaande knop bij ons op. Wij helpen jou dan met het geven van inzicht hoe jouw blokverwarming aardgasvrij kan worden. Op basis hiervan kun je bepalen of dit interessant is om het verder te onderzoeken.

Ben je toe aan een nieuwe blokverwarming of ketelhuis? Of heb je net een vervanging achter de rug maar wil je alsnog een duurzame en financieel rendabele stap maken? Dit is het moment!