In 7 vragen naar aardgasvrij

In 7 vragen naar aardgasvrij

Is jouw appartementencomplex toe aan een nieuwe blokverwarming of ketelhuis? Of heb je net een vervanging achter de rug maar wil je alsnog een duurzame en financieel rendabele stap maken? Je kunt al gelijk zelf aan de slag door 7 simpele vragen in te vullen.

Met haar opgebouwde kennis heeft VvEwarmte, samen met haar moederbedrijf Energy Bridge, een expertsysteem opgebouwd. Op basis van 7 vragen kan al binnen één dag de meest efficiënte verduurzamingsrichting bepaald worden om jouw blokverwarming naar aardgasvrij te brengen, inclusief een business case. VvEwarmte helpt jou en jouw beheerder daarna in 3 stappen naar een 100% duurzame warmtelevering.

kelly-sikkema-hjDib8hePtw-unsplash

Advies op afstand

Geef antwoord op de bovenstaande vragen via onderstaand formulier. Wij helpen jou met inzicht hoe jouw blokverwarming aardgasvrij kan worden. Op basis hiervan kun je bepalen of dit interessant is om het verder te onderzoeken.

Ben je toe aan een nieuwe blokverwarming of ketelhuis? Of heb je net een vervanging achter de rug maar wil je alsnog een duurzame en financieel rendabele stap maken? Dit is het moment!

  • Voor inzicht in de verduurzamingsmogelijkheden van uw blokverwarming, vul de onderstaande 7 vragen in